+381 11 3223 317

F-Secure

Paketi

Protection service

Sveobuhvatna zaštita kao usluga

Neka profesionalci brinu o IT bezbednosti. Mi ćemo se pobrinuti da vam e-mail saobraćaj bude bezbedan, da vaši dokumenti budu sigurni, a računari i mobilni uređaji zaštićeni – tako da vi možete da se skoncentrišete na svoj rad.

 • Rešenjem upravlja sertifikovani lokalni partner
 • Kompletno rešenje sa minimalnim trudom i sredstvima
 • Fleksibilno upravljanje licencama, bez nadoknade

Business Suite

Sveobuhvatna zaštita sa centralizovanim upravljanjem

 • Business Suite je sveobuhvatno rešenje koje pojednostavljuje upravljanje bezbednošću u preduzećima.
  • Zaštita na svim nivoima vaše IT infrastrukture
  • Napredne performanse koje omogućavaju lakše, jednostavnije i bezbednije upravljanje
  • Efikasna centralizovana kontrola za IT administratora

Rešenja

Radne stanice i prenosivi računari

Jednostavnija, sigurnija i lakša zaštita

F-Secure proizvodi za radne stanice uključuju naprednu zaštitu u realnom vremenu protiv online pretnji i efikasnu centralizovanu kontrolu pomoću F-Secure Policy Manager-a.

Serveri

Snažna zaštita sa centralnim upravljanjem

E-mail and Server Security nudi najbolju bezbednost zajedno sa poboljšanim performansama i upotrebljivosti na svetu. Kombinacija E-mail and Server Security u jednom paketu čini rešenje lako za instalaciju i održavanje. Poboljšana bezbednost donosi rešenje na jednom nivou kao sa F-Secure klijentskim rešenjima, koji su ocenjeni kao naljbolji na svetu za pružanje zaštite.

Rešenje se može centralno instalirati, konfigurisati i upravljati pomoću F-Secure Policy Manager-a.

Email & web filtering

Zaštite svoje komunikacione alate

E-mail je daleko najčešće sredstvo za komunikaciju preduzeća. Zbog toga je danas e-mail primarni vektor za ciljane napade.

Naš portfolio obuhvata moćna e-mail i web rešenja za filtriranje, koja se uklapaju u različite potrebe malih, a tako i velikih kompanija, uključujući potpuno hostovana rešenja za filtriranje e-mail-ova od strane F-Secure-a.

Mobile Security for Business

Štiti poverljive informacije i poboljšava produktivnost

Mobile Security for Business pomaže u zaštiti podataka na Vašem poslovnom telefonu, ukoliko ga izgubite ili Vam ukradu, ili ako se inficira zlonamernim softverom. Zahvaljujući naprednom centralizovanom upravljanju, izgubljeni ili ukradeni telefon ostaje pod kontrolom IT administracije.

 • Kompletna, automatski ažurirana sigurnost za vaše poslovne mobilne telefone
 • Obezbeđuje poverljive podatke čak i ako je telefon izgubljen ili ukraden
 • Centralizovano upravljanje i kontrola za IT administratore

Upravljanje

Policy Manager 10 – prebaci IT bezbednost na autopilota

Vodeći princip za dizajn Policy Manager 10 je automatizacija: Uobičajeni dnevni poslovi se odrađuju automatski, smanjujući potrebu za ručnim radom. Na primer, novi klijent je dodat, a neaktivni su uklonjeni automatski. Ovo omogućava administratorima da se usredsrede na najbitnija bezbednosna pitanja.

Nagrađivana tehnologija u F-Secure Internet Security Vas štiti od postojećih i novih onlajn pretnji. Lako se instalira i ne usporava Vaš računar. F-Secure Internet Security će Vas zaštititi.

Internet security

Najbolja zaštita za Vaš računar i onlajn život

Kompletna zaštita za surfovanje, onlajn kupovinu, onlajn bankarstvo i korišćenje društvenih mreža. F-Secure Internet Security štiti Vaše digitalne sadržaje i Vas u realnom vremenu od malvera, hakera i kradljivaca identiteta. Vaše onlajn transakcije su obezbeđene sa ‘banking protection’, a Vi i Vaša deca ste zaštićeni od zlonamernih i nepoželjnih web stranica.

F-Secure Anti-Virus

Napredna zaštita za Vaš računar od virusa i spyware-a.

Napredna zaštita od virusa, spyware-a, zaraženih priloga i drugih malware-a. Automatsko ažuriranje „real time cloud-based“ tehnologija garantuje najbržu zaštitu protiv novih pretnji.

Nagrađivana tehnologija Vas štiti od pretnji na mreži i reaguje efikasno kada se pojave. Jednostavan za instaliranje, korišćenje i ne ometa rad, bez usporavanja računara. F-Secure Anti-Virus će Vas zaštititi.

F-Secure Mobile Security

Kompletna zaštita za Vaš mobilni telefon ili tablet.

F-Secure Mobile Security efikasno štiti Vaš mobilni uređaj od svih poznatih pretnji. Štiti od gubitka ili krađe, štiti Vašu decu na internetu pomoću napredne funkcije roditeljske kontrole i štiti Vaš uređaj od pretnji u toku pretraživanja interneta.

Kompletna zaštita za Vaš mobilni telefon ili tablet, koja Vas štiti od svih poznatih pretnji i omogućava da bezbedno pretražujete internet. F-Secure Mobile Security će Vas zaštititi.

F-Secure Anti-Virus for Mac

Napredna zaštita za vaš Mac od virusa i spyware-a.

Da bi ste bili sigurni da ste zaštićeni od modernih, kompleksnih pretnji, upotrebite naprednu  tehnologiju detekcije i zaštite. F-Secure Anti-Virus for Mac Vam nudi sve, kako bi ste obezbedili potpunu i naprednu bezbednost.

Jednostavan za instalaciju i bez usporavanja Vašeg Mac-a. F-Secure Anti-Virus za Mac-a Vas štiti.