+381 11 3223 317

Izrada web sajtova

Čime god da se bavite – bez obzira na oblast poslovanja i veličinu prihoda, način na koji se predstavljate na internetu je vaš najvažniji prozor ka javnosti. Preko vaše internet prezentacije ljudi dobijaju prve informacije o vama i ona je od izuzetnog značaja za vas.

Bavaria hosting vam nudi izradu savremenih sajtova modernog dizajna, koji prate internet trendove, kao i usluge naprednog hostinga.

Svaki od ponuđenih paketa podrazumeva:

  • Instalaciju poslednje verzije WordPress CMS-a
  • Izradu kompletnog vizuelnog rešenja za web prezentaciju
  • Izradu web sajta sa svim uobičajenim pratećim elementima (tekst, slike, galerije, slajderi, kontakt forme)
  • Integraciju sa socijalnim mrežama (facebook like box, social share buttons)
  • Integraciju Google Analytic koda (za praćenje posećenosti)
  • Osnovnu SEO optimizaciju
  • Obuku za korišćenje i osnovnu administraciju sajta

Pored Simple paketa , Advanced i Web Shop paketi nude širi izbor opcija koje možete pogledati na njihovim detaljnijim stranama.

Administriranje  je jednostavno i potpuno prilagođeno potrebama korisnika. Nadogradnja je jednostavna i omogućava vam da pratite razvoj interneta.

U svakom od ponuđenih paketa imate mogućnost gratis korišćenja XS VPS servera od 3 do 6 meseci.

Ukoliko Vaše potrebe prevazilaze pakete iz naše ponude, kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do rešenja potpuno prilagođeno specifičnostima vaših zahteva.

Vaše internet prisustvo i iskustvo učinićemo nezaboravnim.

WordPress je najsavremenija platforma za izradu web sajtova, usredsređena na estetiku, web standarde i korisnost. Primenjiva je na sve – od sajtova za mala i velika preduzeća bez obzira na oblast poslovanja, sajtova za ličnu prezentaciju, portfolia i blogova do komplikovanih web portala i web prodavnica.

WordPress je istovremeno besplatan i od neprocenjive vrednosti – kako kažu na zvaničnoj WordPress stranici na srpskom jeziku. WordPress je dostupan na srpskom jeziku, sa ćiriličnim i latiničnim pismom paralelno.

Mnoštvo besplatnih i premium rešenja na kojima radi WP zajednica i stalno unapređivanje omogućava vam da vrlo lako i bez mnogo ulaganja idete u korak sa razvojemtehnologije i interneta. Ujedno WP zajednica stalno radi na unapređivanju bezbednosti CMS-a i redovnim updatovanjem povećavate nivo bezbednosti vaše prezentacije.