+381 11 3223 317

Fully Managed VPS Cloud

All inclusive’ Fully Managed VPS Cloud usluga uključuje svaki administrativni zadatak koji je moguć u okviru owncloud-a, kao i napredni backup/restore system sa mogućnošcu vraćanja podataka do 3 meseca unazad.

Paket uključije i instalaciju pomoćnih programskih paketa i dodataka ukoliko su podržani od strane verzije owncloud-a kao i COMODO Positive SSL sertifikata.

Administartivni poslovi bilo koje vrste na serveru su ukljuceni u mesečnu cenu paketa- ‘All inclusive’, a korisnik samo ‘koristi’ cloud servis.

Cloud tehnologija omogućava jednostavan i bezbedan pristup, deljenje, čuvanje i sinhronizaciju vaših podataka bio gde da se nalazite (na poslu, kod kuce, na putu, na odmoru itd).

Cloud predstavlja ogromnu pomoć u poslovnoj komunikaciji. Putem ovog servisa se može bezbedno razmenjivati sve ono za sta iz tehničkiih ili iz bezbedononih razloga nije moguće ili poželjno koristiti e-mail.

Pod Cloud tehnologijama se često podrazumevaju svi servisi koji se iz lokalnog okruženja izmeštaju on-line. VPS je sa druge strane samo jedan gradivni element u Cloud tehnologiji, server koji nema direktnu hardversku osnovu već funkcioniše na softverskoj emulaciji neophodnog hardvera. U nekoj jednostavnoj varijanti izmeštanja pojedinačnih servisa on-line, VPS u doslovnom smislu može biti Cloud. Čak I tada on je deo šireg Clouda – on-line servisa koji omogućava korišćenje VPS-ova. Pruzaoci on-line usluga u zemlji I okruženju su do sada najčešće nudili isključivo VPS-ove i nazivali ih Cloud serverima što je stvaralo utisak da je cloud tehnologija ograničena samo na ovu vrstu usluga. Ništa nije dalje od istine od toga i naša ponuda je tu upravo da ilustruje ove mogućnosti. S obzirom na otvorenost platforme na kojoj počivaju naše usluge, ukoliko postoji potreba da se neki od paketa prilagodi specifičnim potrebama ili proširi i obuhvati bilo koji drugi neophodan servis slobodno nam se obratite. Čak i ako imate informaciju da je nešto, nemoguće, teško izvodljivo ili preskupo, nemojte oklevati. Informacione tehnologije se obicno razvijaju brže nego što možete da pretpostavite, ono sto je juče bilo praktično nezamislivo, danas moze biti sasvim dostupno.